• oneuhsk
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka sintered ndfeb magnet lan kabeh jinis kumpulan Magnetik.
  • babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Madeg ing taun 1999, CS sembrani CO., LTD wis specialized ing ngrancang, Manufaktur lan ngekspor wesi sembrani neodymium, lan pengalaman assemblies.Having Magnetik permanen diprodhuksi lan dirancang produk Magnetik kanggo luwih saka 15 taun.

Sinau luwih

Products Bintang

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart