Prakawis kita -. China CS sembrani CO, LIMITED

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 1999, CS sembrani CO., LTD wis specialized ing ngrancang, Manufaktur lan ngekspor wesi sembrani neodymium lan kumpulan Magnetik permanen.
Duwe expertise diprodhuksi lan produk Magnetik dirancang kanggo luwih saka 15 taun, kita wis gained sesambetan bisnis gedhe karo perusahaan saka 17 negara ing Amerika Utara, Eropa. lan Asia, sanajan kita miwiti kanggo marketing oversea ing 2013 .Lan produk kita sing digunakake digunakake ing industri electronics, automotive, construction, pendidikan, perawatan banyu, engineering marine, pangan Processing, mining lan ing. Kualitas kelas kapisan, teknologi profesional lan layanan standar dhuwur, iku dhasar kita nyediakake solusi Magnetik cocok, rancangan inovatif uga patemon syarat prodhuk selaras, luwih luwih, iku njamin kita dadi produser anjog lan supplier ing industri Magnetik donya.

History

2013: Departemen oversea marketing iki diadegaké.

2009: Jumlah sales temen maujud USD 15 yuta.

2007: workshop Hardware iki diadegaké supaya gawé piranti Magnetik industri.

2006: workshop Plastic iki diadegaké supaya gawé wesi sembrani kantor.

2005: Diprodhuksi sembrani ndfeb saka mentahan materi lan mentas tambah ibukutha USD 600.000.

1999: Factory didegaké lan proses kirim kanggo ndfeb magnet mung.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !