Filter Magnetik Water Treatment Magnets

Short Description:

Dhuwur kakiyatan filtrasi Magnetik iku mung pilihan sing kasedhiya kanggo njamin Rampung dhuwur tliti ing operasi nglereni alat. Punika wiyar dipigunakaké ing Pabrik lan dianyaraké ing kacepetan dhuwur baja lan tungsten nglereni carbide pribadi. wesi sembrani dhuwur kakiyatan mesthekake kinerja pinunjul malah karo partikel kang duwe mung 20% ​​permeabilitas Magnetik. Kaluwihan • Mbisakake Pn saka <1 micron • Mbisakake Pabrik "pangilon" Piranti Rampung • Bisa nambah angka pribadi dening 200% ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Dhuwur kakiyatan filtrasi Magnetik iku mung pilihan sing kasedhiya kanggo njamin Rampung dhuwur tliti ing operasi nglereni alat. Punika wiyar dipigunakaké ing Pabrik lan dianyaraké ing kacepetan dhuwur baja lan tungsten nglereni carbide pribadi. wesi sembrani dhuwur kakiyatan mesthekake kinerja pinunjul malah karo partikel kang duwe mung 20% ​​permeabilitas Magnetik.

    Kaluwihan

    • Mbisakake Pn saka <1 micron

    • Mbisakake Pabrik "pangilon" Piranti Rampung

    • Bisa nambah angka pribadi dening 200%

    • Nyuda nganggo mecah gembong

    • Njamin kontak mecah langit

    • Ngartekno ngluwihi gesang adi

    Magnetik-filter-nrsm


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !