3M plate Magnetik kanggo detector kumelun

Short Description:

  Saving Magnetic kanggo Smoke Detector / Pad Magnetic kanggo Smoke Detector / Magnetik soyo tambah kanggo Smoke Details Detetor: * 2 wesi sembrani kuwat terus bebarengan ing washers galvanized baja. * Diameteripun punika D70mm. * A ditahan aman malah ing langit-langit dilereni soko tugas. * Panggantos baterei lan testing fungsi digawe gampang. * Panel Ceiling bisa dicet. * Power Glue: banget kuat acrylate umpluk.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Instalasi-of-detector

     

    Saving Magnetic kanggo Smoke Detector / Pad Magnetic kanggo Smoke Detector / Magnetik soyo tambah kanggo Smoke Detetor

    Details:

    * 2 wesi sembrani kuwat terus bebarengan ing washers galvanized baja.

    * Diameteripun punika D70mm.

    * A ditahan aman malah ing langit-langit dilereni soko tugas.

    * Panggantos baterei lan testing fungsi digawe gampang.
    * Panel Ceiling bisa dicet.

    * Power Glue: banget kuat acrylate umpluk.




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !