Magnetic Nailing Plate kanggo Precast Magnet Concrete

Short Description:

The Nailing Plate Magnetic digunakake kanggo ndandani jangkar precast kanggo formwork ing. Piring nailing magnèt sing tetep ing formwork pisanan banjur jangkar precast bakal ngaco ing nailing supaya ing jangkar precast bakal tetep sawijining posisi sak casting. Karo dibangun ing wesi sembrani, piring nailing Magnetik bisa tetep ing formwork logam mung dening daya magnet, ora kuku needed. We nyedhiyani loro plastik lan nailing logam piring, kumpulan kompatibel karo loro Rd lan M thread. Standard kita ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    The Nailing Plate Magnetic digunakake kanggo ndandani jangkar precast kanggo formwork ing.

    Piring nailing magnèt sing tetep ing formwork pisanan banjur jangkar precast

    bakal ngaco ing nailing supaya ing jangkar precast bakal tetep sawijining posisi sak casting.

    Karo dibangun ing wesi sembrani, piring nailing Magnetik bisa tetep ing formwork logam

    mung dening daya magnet, ora kuku needed.

    We nyedhiyani loro plastik lan nailing logam piring, kumpulan kompatibel karo loro Rd lan M thread.

    Specifications Standard kita minangka followings:

    Part Jumlah CS-PCM-70, pasukan adhesive punika 70KGS.

    Mangga informasi kanggo kita kang thread sampeyan kudu.

    1234

     

    Data Technical

     Gambaran  Ukuran (mm)
     H  D1
     Rd / M12  23  69
      Rd / M14  23  69
      Rd / M16  23  69
      Rd / M18  23  69
      Rd / M20  23  69
      Rd / M24  23  69
      Rd / M30  23  69
      Rd / M36  23  69
      Rd / M42  23  69
      Rd / M52  23  69
     Materal: Steel Kanthi wesi sembrani



  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !