• oneuhsk
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti sintered ndfeb magnet jeung sakabeh tipe rakitan magnét.
  • tentang Kami

TENTANG KAMI

Didirikeun taun 1999, CS magnet CO., Dugi ieu husus dina ngarancang, manufaktur jeung exporting magnet neodymium sarta kaahlian assemblies.Having magnét permanén dihasilkeun sarta dirancang produk magnét pikeun leuwih ti 15 taun.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart