Nepangkeun -. Cina CS magnet CO, dugi

Tentang Kami

Didirikeun taun 1999, CS magnet CO., Dugi ieu husus dina ngarancang, manufaktur jeung exporting magnet neodymium sarta majelis magnét permanén.
Ngabogaan kaahlian dihasilkeun jeung produk magnét dirancang pikeun leuwih ti 15 taun, kami geus miboga hiji hubungan bisnis hébat ku pausahaan ti 17 nagara di Amérika Kalér Éropa. jeung Asia, sanajan urang mimiti pamasaran oversea dina 2013 .And produk urang anu loba dipaké dina industri tina éléktronika, otomotif, konstruksi, atikan, perlakuan cai, rékayasa laut, pamrosésan dahareun, pertambangan jeung saterusna. Kualitas kelas heula, téhnologi profésional sarta layanan baku tinggi, nyaeta yayasan urang nyadiakeun solusi magnét cocok, desain inovatif ogé pasamoan syarat produk nu ngaropéa, salajengna deui, nyaeta garansi kami tina jadi produser ngarah sarta supplier di industri magnét di sakuliah dunya.

Sajarah

2013: The departemén oversea pamasaran didirikan.

2009: Jumlah jualan sadar USD 15 juta.

2007: workshop Hardware didirikan dina urutan ngahasilkeun alat magnét industri.

2006: workshop Plastik didirikan guna ngahasilkeun magnet kantor.

2005: dihasilkeun dina magnet ndfeb tina bahan baku na karek ngaronjat ibukota USD 600.000.

1999: Pabrik diadegkeun tur prosés pos keur ndfeb magnet wungkul.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !