filter magnét Cai Treatment magnet

Pondok Description:

inténsitas tinggi filtration magnét nyaéta hiji-hijina pilihan sadia pikeun ngajamin finish precision tinggi dina operasi motong alat. Hal ieu loba dipaké di pabrik jeung refurbishment tina speed tinggi baja tur tungsten motong carbide parabot. magnet inténsitas tinggi mastikeun kinerja beredar malah ku partikel nu boga ngan 20% perméabilitas magnét. Kaunggulan • nyandak tolerances of <1 micron • nyandak pabrik "eunteung" parabot finish • Dupi ngaronjatkeun ajén parabot ku 200% ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    inténsitas tinggi filtration magnét nyaéta hiji-hijina pilihan sadia pikeun ngajamin finish precision tinggi dina operasi motong alat. Hal ieu loba dipaké di pabrik jeung refurbishment tina speed tinggi baja tur tungsten motong carbide parabot. magnet inténsitas tinggi mastikeun kinerja beredar malah ku partikel nu boga ngan 20% perméabilitas magnét.

    kaunggulan

    • nyandak tolerances of <1 micron

    • nyandak pabrik "eunteung" parabot finish

    • Dupi ngaronjatkeun ajén parabot ku 200%

    • Ngurangan ngagem kana grinding roda

    • ensures kontak grinding jelas

    • Nyata manjangan hirup cairan

    magnét-filter-nrsm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !