3M plat magnét pikeun detektor haseup

Pondok Description:

  Fixture magnét pikeun Haseup detektor / Pad magnét pikeun Haseup detektor / magnét ningkatna pikeun Haseup Rincian Detetor: * 2 magnet kuat nahan babarengan washers baja galvanized. * Diaméterna ieu D70mm. * A ditahan aman malah on ceilings digantung. * Ngagantian batre tur nguji fungsi dijieun gampang. * Panel siling bisa dicét. * Power lem: pisan sturdy acrylate busa.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Instalasi-of-detektor

     

    Fixture magnét pikeun Haseup detektor / Pad magnét pikeun Haseup detektor / magnét ningkatna pikeun Haseup Detetor

    rinci:

    * 2 magnet kuat nahan babarengan washers baja galvanized.

    * Diaméterna ieu D70mm.

    * A ditahan aman malah on ceilings digantung.

    * Ngagantian batre tur nguji fungsi dijieun gampang.
    * Panel siling bisa dicét.

    * Power lem: pisan sturdy acrylate busa.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !