Sarap Liquid magnét

Pondok Description:

  sarap cair magnét anu dirancang pikeun tugas beurat, cairan volume badag tur garis semi-cairan flowsystems.They méré panangtayungan magnét pikeun garis cair jeung purity preserveproduct processing equipments.they ku nyoplokkeun contaminants.So leutik separators sapertos anu idéal pikeun purifikasi cair. Magnét bar ngandung inténsitas tinggi neodymium bumi magnet beusi boron langka anu housedwithin a 304 stainless steel vessel.Magnetic konfigurasi ensures paparan maksimum ofcontamination ka ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    RR

     

    sarap cair magnét anu dirancang pikeun tugas beurat, cairan volume badag tur garis semi-cairan flowsystems.They nyadiakeun magnét

    perlindungan pikeun garis cair jeung purity preserveproduct processing equipments.they ku nyoplokkeun contaminants.So leutik sapertos

    separators anu idéal pikeun purifikasi cair.

    Magnét bar ngandung magnet boron inténsitas tinggi bumi jarang neodymium beusi anu housedwithin a 304 stainless steel

    Konfigurasi vessel.Magnetic ensures ofcontamination paparan maksimum kana tabung inténsitas tinggi tanpa impeding

    aliran cair.

    Kalawan flange na atanapi rusuh release clamp design aksés luhur, bubu Gampang jadi cleaned.Simply removethe luhur, angkat kaluar magnet nu

    kandang, usap beresih jeung reinstall.

    Upami diperlukeun, kami ogé bisa ngahasilkeun model suhu-dikawasa boga interlayer nu tiasa cai filledwith panas atawa minyak anu

    tetep materi haneut cukup lamun cairan lolos ngaliwatan bubu cair.

    bagian Jumlah A (mm) B (mm) C (mm) D (mm) No of rod Beurat (Kg)
    CS-MFT-150/25 300 150 150 32 5 12
    CS-MFT-150/32 300 150 150 38 5 13
    CS-MFT-150/40 300 150 150 45 5 14
    CS-MFT-150/50 300 150 150 57 5 15
    CS-MFT-150/65 300 150 150 76 5 18
    CS-MFT-200/50 350 200 200 57 7 20
    CS-MFT-200/65 350 200 200 76 7 22
    CS-MFT-200/80 350 200 200 89 7 24
    CS-MFT-200/100 350 200 200 108 7 26
    CS-MFT-250/80 400 250 250 89 7 30
    CS-MFT-250/100 400 250 250 108 7 33
    CS-MFT-250/125 400 250 250 138 7 36
    CS-MFT-250/150 400 250 250 159 7 39
    CS-MFT-300/125 450 300 300 138 9 45
    CS-MFT-300/150 450 300 300 159 9 48
    CS-MFT-300/200 450 300 300 219 9 55



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !