Magnét Nailing Lempeng pikeun Precast Magnet Beton

Pondok Description:

The Nailing Lempeng Magnetic ieu dipaké pikeun ngalereskeun nu anchors precast mun formwork nu. Piring nailing magnét anu dibereskeun dina formwork munggaran mangka anchors precast bakal ngaco on nailing jadi anchors precast bakal tetep posisi na mangsa casting. Kalawan diwangun-di magnet, piring nailing magnét bisa dibenerkeun kana formwork logam ngan ku kakuatan magnét, teu kuku diperlukeun. Urang nyadiakeun duanana plastik sarta nailing lempengan logam, benang kompatibel jeung duanana Rd sarta M thread. Standar urang ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The Nailing Lempeng Magnetic ieu dipaké pikeun ngalereskeun nu anchors precast mun formwork nu.

    Piring nailing magnét anu dibereskeun dina formwork kahiji mangka anchors precast

    bakal ngaco on nailing jadi anchors precast bakal tetep posisi na mangsa casting.

    Kalawan diwangun-di magnet, piring nailing magnét bisa dibenerkeun kana formwork logam

    ngan ku kakuatan magnét, teu kuku diperlukeun.

    Urang nyadiakeun duanana plastik sarta nailing lempengan logam, benang kompatibel jeung duanana Rd sarta M thread.

    Spesifikasi Standar urang salaku followings:

    Bagian Jumlah nyaeta CS-PCM-70, kakuatan napel téh 70KGS.

    Mangga ngawartosan ka urang mana thread nu peryogi.

    1234

     

    Data teknis

     gambaran  Dimensi (mm)
     H  D1
     Rd / M12  23  69
      Rd / M14  23  69
      Rd / M16  23  69
      Rd / M18  23  69
      Rd / M20  23  69
      Rd / M24  23  69
      Rd / M30  23  69
      Rd / M36  23  69
      Rd / M42  23  69
      Rd / M52  23  69
     Materal: Steel Jeung magnet



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !