mémo Magnet

Pondok Description:

  Memo magnet is a kind of magnetic accessories which mainly used in office to hold charts, maps, forms, memos, notes and other files. Just because of this it also called office magnet. We can supply the memo magnet of high quality. Standard Sizes High Quality Memo Magnet Part Number D1(mm) D2(mm) H(mm) Weight(G) Pull Force(N) CS-MM-10 10 7 8 8 10 CS-MM-22 22 19 9 20 70 CS-MM-25 25 22 9 30 140 CS-MM-30 30 27 9 40 220


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    mémo-magnetqwvb

     

    Mémo magnet mangrupakeun jenis asesoris magnét anu utamana dipaké dina kantor nyekel grafik, peta, bentuk,

    memos, catetan jeung payel sejenna. Ngan kusabab ieu eta disebut oge kantor magnet.

    Bisa nyadiakeun magnet mémo sahiji kualitas luhur.

    Standar ukuran High Quality mémo Magnet

    bagian Jumlah D1 (mm) D2 (mm) H (mm) Beurat (G) Narik Force (N)
    CS-MM-10 10 7 8 8 10
    CS-MM-22 22 19 9 20 70
    CS-MM-25 25 22 9 30 140
    CS-MM-30 30 27 9 40 220



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !